2010. november 7., vasárnap

Horgolt Hóember







SIkerült jól elkanyarodnom a gyöngyhorgolástól azon okból,hogy gáz volt a cérna és a horgolótű nagyságával és hiába próbáltam szépen csinálni a horgolást,csak csúnya volt,mert kilátszódott a gyöngyök között a cérna.Kiderűlt,nagy a tűm.NA most várnom kell,de sebaj,mert valami eszméletlen gyönyörű dolgokat fedeztem fel az egyik horgolós blogon.Komolyan mondom,a lélegzetem állt el,hogy nemcsak terítőket,de mennyi más szép dolgot lehet horgolni:)))Pl mikulás szánkót.GYerekek,olyan eredetien van elkészítve,hogy már az művészi:))De meg csodálatos angyalkák,mikulás,hóembert stb.
Nos én angyalra pályáztam,de ahhoz kicsit jobban meg kell tanulni horgolni.Így elkezdtem ezeken az édes figurákon gyakorolni,mint ez a hóembert is.Méééég a páromnak is nagyon tetszett:)Azt mondta előszőr,"NA akkor most mit akarsz hát horgolni,mert ez pingvin,mint hóember."
JAj hát nem esett túl jól,mert hihetetlen sokat kínlódtam az orrával,mert picikét kellene és hát alig tudja az ember horgolni.
NA mindegy.Végül még meg is szeretgette:))Imádja az ilyen figurákat:)
Mutattam másnak is,hát el volt csodálkozva mindenki:)Mutattam pár helyinek is,be is rendeltek,mert még sosem láttak ilyen formában sem hóembert,nemhogy élőben.Csak a filmeken:)
NAgyon megszenvedtem ezzel,mert rengeteget kell számolni,meg sok mütyürt kellett csinálni és kezdő létemre nekem nagyon nehéz volt:)
Tehát ez itt most nagyon újdonság lesz:)AZt sem tudom,már mit gyártsak:))ékszert,vagy ezeket a mókás figurákat:)Éppen most kezdtem bele egy Mikulásba:)MAjd mutatom azt is :)

20 megjegyzés:

emikke írta...

Ildi,megzabálom:-))))Jaj de édes!:-))))Nagyon szép munka!Imádom!

Tímel írta...

Jajj, nagyon tündér!!! Imádom :)

StR írta...

Megérte a sok munka, igazán fantasztikus figurát alkottál:))) úgy látszik, mostanában kicsit mindenki elkanyarodik:))))

Szép napot!!
Eszter

Panka gyöngye írta...

Hogy te milyen ügyes vagy!!!Baromi jó!!!És azért megcsillannak a gyöngyszemek is:)

AgnesBeads írta...

Jujjjjjjj, de édes!!!!!!! Ügyes vagy!

Edit írta...

Ez nagyon édes!!! :-)

Csapó Krisztina írta...

Nagyon édes lett!!! :-)
Nekem az előző hobbim volt a horgolás. Itt is végtelen a lehetőség. A karácsonyfadísznek körbehorgolt üveggömbök voltak a kedvenceim. Angyalkát még én sem mertem elkezdeni.:D
Sok sikert!!! Milyen fura, hogy az ottaniak még soha nem láttak havat. Nehéz innen elképzelni, hogy milyen lehet az.:D

Cheeks írta...

Nagyon ügyi vagy!
A linkeket megosztod velünk is? Kíváncsivá tettél, a szánkót (is) szívesen megnézném :)

Kriszta írta...

Hát ez valami imádnivalóan édes!!!!!!!!!!! Csúcsszuper ügyes vagy Ildikém!!!!!!! Megemelem a kalapom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ekszerlada írta...

KÖSzi lányok:)))
Örülök,hogy tetszik nektek:)A gombok,szemek,száj természetesen gyöngyből van:))

Cseresznyevirág írta...

Nagyon édes lett! Hogy te milyen ügyes vagy! :-) Gratulálok!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Fantasztikus vagy :)..és nagyon egyfelé jár az agyunk, bár én még nem mertem figurába fogni.NAgyon ügyes vagy. Te Ildi láttad a Tiffany Andi karácsonyi pályázatára Kera horgolt karácsonyfa díszeket küldött be. Szaloncukrot, gömböt,csillagot. Leírással,munkamenettel. NAgyon szépek. Gondolom én is eljutok majd ebbe a magasságba, de addig is irígykedem a hóemberedre :DD Hajrá!!

Magdi írta...

Ildikó hogy Te miket tudsz!!!! Annyira aranyos figura!!

Erga írta...

Nagyon kis édes mókás ez a hóember. Ildi Te milyen ügyes vagy, én azt sem tudnám, hogy kezdjek bele. Emelem kalapom előtted, nálad látom nincs lehetetlen.

Lakota mágia írta...

Nagyon édes!!!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!
...és nagyon sokoldalú!
:-)

ekszerlada írta...

Köszönöm szépen lányok,nagyon édesek vagytok:))
Fel sem tünt,hogy sokoldalú vagyok:))Sok minden érdekel:))Ami meg érdekel,tűzön-vizen keresztűl,de főleg neten keresztűl megtanulom:))
Erga,Réka!!
HA nem tudtok horgolni,de szeretnétek,megtanulni,vagy egyáltalán mintákat,akkor a bloggyűjteményemben mindent megtaláltok hozzá,mert kimentettem a "Horgolás alapjai" CÍmű rovatba,ami a blog bal oldalán megtalálható.

MELI-BEADS írta...

Ildi,ez valami meseszép hóember.Annyira ügyes vagy,hogy már kezdek én is kedvet kapni a horgoláshoz,de komolyan.Az biztos,hogy én nem leszek ennyire ügyi már így a kezdetén,de majd gyakorolok.Az alapok már mennek,mert régebben horgoltam "egysmást".Tényleg,most,hogy visszagondolok,nagyon is élveztem.Köszi,hogy mesoszotttad a linket!
Puszillak.

ekszerlada írta...

Köszi Melcsi!
Sivesen,akkor lehet hozzákezdeniiiiii:))))

Nikol írta...

Olyan aranyos figura lett! Nem is tudtam hogy ilyen profin bánsz a horgolótűvel! :) :) Várom a többi alkotást is! :) :)

zazie írta...

Hát eeeeeeeez nagyon aranyooooos!:D