2010. december 22., szerda

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!








Drága Barátaim,Ismerőseim!
Mindenkinek Kívánok Szeretetben teljes Boldog Karácsonyt!!
Teljen úgy mindenkinek ahogy szeretné és hozzon a Jézuska sok-sok ajándékot,békességet,boldogságot!!!
Egyetek sok finomságot,legyetek vidámak,pihenjetek sokat,legyen varázslatos mindenki számára ez a csodálatos 3 nap!!
Én nagyon szeretem!Tudom rengeteg a munka vele még így is,ha nincs az embernek nagy családja,de attól én is ugyan úgy készülök és boldogan várom,mert olyan más ez a pár nap:)
Itt nehéz a bikinivel pároztatni a karácsonyt...az emberek bikiniben rohangálnak és minden szórakozó helyen karácsonyi zene megy...hát nem egyszerű összehozni hangulatilag:)de este amikor kilép az ember az utcára és meglátja a rengeteg pompát,hát bizony azonnal átjárja az embert ez az egész karácsonyi hangulat.
Nagyon elfoglalt vagyok mostanában,mert nemcsak az éttermünkel foglalkozok,hanem üdültetéssel is.Így se horgolni,se gyöngyözni se időm,se hangulatom nincs már főleg este.Egy-egy lopott percek vannak,így készült ez a ki-nagy Hóemberem a kis mécsestartóm.A lila angyal még régebben készült,most a zöld manót szeretném nagyban megcsinálni,de totál tyúklépésben haladok:)Azon gondolkozom,Szentestére be kellene fejeznem,hiszen karácsonyra szerettem volna magamnak,utána a párom is igényelte,szal igencsak közös lesz:)
Most ezek a kis figurák díszítik az Éttermet az égők mellett.De holnap beköltöztettem őket a lakásba,ha bezártunk.
Totál komolyan mondom,Karácsony után vagy közben fűzök.Még várom Kriszti utolsó csomiját,aminek már nagyon itt kéne lennie,és remélem karácsony előtt ide is ér és ráhajtok:)
Aglykám is várja a karácsonyt és a cilik is.Mindenki díszben van:)Mindenkinek van kis piros nyakbavalója kiscsengővel:) Amikor szaladnak,csak úgy csilingelnek,olyan édesek:))))Ez a kis édes macska nem az enyém,Őt Anyum küldte mikulásra:))Csak megmutatom nektek is,mert nekem nagyon tetszik:)
Aglykámnak hatalmas sikere van,csak úgy pottyannak a nagy csontok neki amikor dolgozunk:)Hihetetlenül jól tud pózolni és kecsesen szaladni ebben a kis télies,karácsonyi alkalomnak megfelelő hacukában:)Drága falat:))Imádom:)
Most nagyon magam alatt vagyok,mert pont a fotózás után lefeküdt a napra aludni és egy csapat gyerek háborúsdit játszott és meglőtték a ki szemét.Nem nagyon tudja kinyitni szerintem nagyon megsérülhetett.Nagyon mérges voltam,mert hiába szóltam nekik ne lövöldözzenek,hiszen emberre is veszélyes amit játszanak,nem hallgattak rám.Végül a rendőrök zavarták el Őket.
Aggódom,hogy fog-e látni vele.Végülis nem vérzett,nem dagadt be,de nem nyitja ki.Megmutattam a dokinak,azt mondta,szerinte nem sérült nagyon.Hát remélem.Mosogatom kamilla teával,remélem jó neki,mert kicsit váladékozik is a szeme.Szokta dörzsölni,gondolom valami szúró fájdalma lehet és attól könnyezik is .Szorítsatok,hogy meggyógyuljon és lásson vele....
NA de most jön a karácsony és legyünk vidámak.Mi is bezárunk Szenteste napján és első napján és élvezzük a kis finomságokat,amiket itt a nagy meló melletti szabad időmben lépésenként elkészítek.
Most éppen mézes kalácsot raktam össze,de már csak holnap este vagy 24-én reggelre tudom kisütni,de szuper lesz,mert finom illat lesz a lakásban:))
Már a lakásban is ragyogás van,annyira jóóóó:)
Puszillak Benneteket,és Mindenkinek még egyszer Nagyon Boldog Karácsot!!

16 megjegyzés:

Líbuc Nagy Katalin írta...

Drága Földim! /Ha Karcagi vagy, akkor az hozzám csak 30 km!/
Kívánok Neked nagyon szép, boldog Karácsonyt, a kutyusnak meg gyógyulást!

RaMary írta...

Ildikó! Te egy igazi Tündér vagy! Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindannyiótoknak!
Aglyért nagyon szorítok. Légy szíves egy kutyapuszit adni neki a nevemben, és neki is sok Boldog Karácsonyt kívánok:). Imádni való! Nagyon szorítunk Dorkámmal együtt hogy meggyógyuljon a szemecskéje.
Puszi: Mari

Magdi írta...

Kedves Ildikó!

Én is kívánok Nektek Boldog Karácsonyt és minden jóban bővelkedő Új Esztendőt! Remélem a kutyusod meggyógyul mihamarabb!
Puszi: Magdi

Piky73 írta...

Kívánok én is Neked, családodnak és szeretteidnek csodálatos Karácsonyi estéket és örömökben gazdag, boldog Új Esztendőt!!!
Sok-sok puszi, Niki

MELI-BEADS írta...

Drága Ildi!
Jó is és rossz is volt olvasni bejegyzésed.Jó,mert szépen fogalmaztad ezt az egész karácsonyi készűlödést és rossz,mert Uglinak baja esett.Micsoda rossz gyerekek!Remélem hamar rendbe jön és nem lesz semmi gond szegényel!
Nektek is legyen Nagyon BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPETEK és Jézuska is hozzon számotokra minden jót és sok sok örömöt(pl a csomit amire vársz).Puszil és ölel nagy szeretettel Meli.
A horgoltjaid igazán jol néznek ki,biztos vagyok benne,hogy az étteremben is jó hangulatot keltetnek a vendégeknek is!

LUJZA Gyöngyei írta...

Ildikó, én is kívánok Neked és Családodnak is Boldog, Békés, Szeretetben gazdag Ünnepeket! Azért a bikinis Karácsonyt hirtelen meg tudnám szokni... :):):)
A horgolásaidat pedig nem is dícsérem, mert egyszerűen fantasztikusak! :) Alíz

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Kívánok Neked és szeretteidnek boldog ünnepeket!

Bandrea's Beads írta...

Nagyon boldog, szép ünnepeket kívánok!!!!

Lerika írta...

Neked is boldog, békés ünnepeket!!!:-)))

Roberta írta...

Áldott Békés Karácsonyt kívánok!

Beszter írta...

Áldott, szép, boldog Karácsonyt kívánok!

ekszerlada írta...

Köszönöm Lányok:)
Én is mindannyiótoknak!!!
Aglykám szeme már nagyon jól van:)))
Kapott sok puszit:)

Panka gyöngye írta...

Drága Ildi!Boldog karácsonyt kívánok nektek!

csutkailda írta...

Boldog Karácsonyt kívánok!
Mosollyal:Ilda

Maya írta...

Neked is Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Kriszta írta...

Boldog Ünnepeket Ildikém!!!!!!!!