2010. december 5., vasárnap

Kellemes Mikulásnapot Mindenkineeeek!!!!!






Sziasztok Lányok!
Megmutatom új gyártmányaimat,amelyekkel a közelmúltban lettem kész,de egyszerűen nem volt időm feltenni sem,mert vagy az eső szakadt,vagy időm nem engedte.
Rengeteg már a meló,sokszor azt sem tudom,hol tartok,így sajna alkotni sincs időm már olyan tempóban,amilyet kívánnék:)
Tele van a fejem minden féle ötlettel,még az ékszerek terén is végre kezd kialakulni mit is készítsek,csak most tuti nagyon lassú leszek.Itt dömping van,tavajhoz képest rengetegen is vannak.Nagyon jó most az európaiaknak az amerikai dollár így sok európai túrista van.Szinte minden felől.Magyarokat még nem hallottam,de várom,csupa fül vagyok.Ja dehogyisnem.Valaki Erdélyből volt itt és megszólalt magyarul:)))Jó volt kicsit beszélgetni:)
Szóval volt egy nagy tervem,hogy a mikut,hóembert,manót megcsinálom a dupla nagyságúra.A Mikut sikerült,ilyen lett és csodálatos.Bár lehet csinálok kicsit nagyobb orrát,mert általában nagy orruk van a mikuknak.Azt lehet lecserélem.Már Ő bent figyel a kis éttermünkben:)
Ez az angyal pedig szintén nemrég készült és valami csodálatos,ahogy le van lógatva a csillárról és a szél ahogy fujja egy kicsit, hát olyan csodálatosan pörög,nem győzök csodálkozni benne.MAjd Ő is kimegy az étterembe a társaival együtt a plafonról akarom lelógatni őket,hogy amíg készítjük a kaját a turistáknak és várakoznak,addig had csodálják Ők is az angyalok táncát:)
SZóval nekem ilyenekkel lesz tele a lakás is,meg az étterem is.Más díszítési lehetőség az égőkön kívül szinte alig van.Így én egyedivé próbálom tenni.
Remélem,mindenkit elkapott már a karácsonyi hangulat,én nagyon benne vagyok.Itt már rengeteg hotel,étterem,ház fel van díszítve és csodás karácsonyi muzsikák szólnak:)Olyan jó,majd megpróbálom videóval felvenni amiket látok,és megmutatom.Még a pálmafák is tele vannak égőkkel:))Érdekes))
Holnap Mikulás napja,amit én nagyon-nagyon szeretek!nekem ez az igazi nyitónap Karácsony felé.Innestől nekem minden nap áldott és gyönyörű:))
Legyen Nektek is az!!!!
El ne felejtsétek! Holnap reggel nézzétek meg a csizmátokat:))Hátha beleköltözött valami finomsáááág:)

14 megjegyzés:

Erga írta...

Nagyon édesek a mikulás és az angyalka is, nem győzöm hangsúlyozni, borzasztó ügyes vagy. Neked is kellemes Mikit kívánok!

RaMary írta...

Neked is Kellemes Mikulásnapot, és boldog készülődést kívánok!Nagyon ari a mikulás és az angyalka is!

emikke írta...

Ildi,nagyon ügyes vagy!!!!Kellemes Mikulás napot kívánok!

Maya írta...

Neked is nagyon kellemes mikulást és sok örömteli napot karácsonyig. Annyira aranyosak az új horgolt dolgaid, a miku, meg az angyalka is :))

Nikol írta...

Óriási ez a Mikulás, látom a kezedhez viszonyítva. Hihetetlen ügyes vagy!! :D Nem furcsa, hogy így karácsony közeledtével, süt a nap és meleg van?? A Mikulás szánkó helyett jet-sky-vel közlekedik? :) :)

ekszerlada írta...

Köszi Lányok:)))
Nikol,dehogyneeeeeeeeeeem:))Egy európai gyereknek nem könnyű átálni a bikinis karácsonyra:))De az esték a sok szép kivilágítástól már azzá teszi.Hihetetéen varázs tud lenni.Imádom.
ppen megjelentek a boltokban a karányocsi édességek,amik nem olyan gazdagok mint otthon,de azért csak érződik már,hoghy lassan itt van:)

Lerika írta...

Ildi, ettől a Mikutól bahalok, és még puttonya is van, mint minden rendes Mikunak!:-DDDDDDDDDDD

Unknown írta...

Nagyon aranyos lett mindegyik horgolmányod!!
Még beleférek, hogy boldog Mikulás napo kívánjak!

Panka gyöngye írta...

Megint csak dicsérni tudom a horgolmányaidat,nagyon helyesek édesek:)Nekem az orra is megfelelő:)Ügyes kezed van Ildi!És azért várom az ékszereidet is,mert azokat is nagyon szeretem:)Kívánok én is örömteli pillanatokat nektek és sok sok elégedett turistát:)

Kriszta írta...

Ildi! Ezek is fantasztikusak! Hozzám is megérkeztek az ajándékaid, egytől egy gyönyörű!!! Köszönöm szépen, a karácsonyfára fogom őket lógatni, mert az idén piros-fehér lesz nálunk a fa, amolyan igazi klasszikus!!!!!! Köszi, köszi, kösziiiiiiii

Zsófi írta...

Köszönöm szépen a jókívánságokat :-)
Kellemes, szép napot kívánok Neked is !
Remélem, azért a csizmádat (na jó, a szandálodat :-) kitetted az ablakba?!?!

Adrienn Lukacs írta...

Ezek a horgoltak is nagyon cukik, milyen ügyes vagy!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

De jól sikerültek!!!!!Az angyalkáid biztosan szépen fognak repkedni és hozzák a túristákat, a jó kedvet, meg a karácsonyt is nagy gyorsasággal!

Edit írta...

Ismét csodákat alkottál!!! Mikuért odavagyok!!!! :-)