2011. január 1., szombat

Boldog ÚJ Évet!!!! Happy New Year !!!

Drága Lányok!
Mindenkinek Kívánok Nagyon Boldog Új Évet minden jóban,egészségben,szeretetben,pénzben,gyöngyökben és kinek mire van szüksége!!!!
Remélem mindenkinek úgy teltek az ünnepnapjai,ahogyan kívánta,szerette volna és megmarad egy kellemes emléknek:)
Mi nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt egy hónapban szerencsére,úgyhogy semmire nincs időm ,csak a munka.De nem panaszkodom,ez most a munka ideje és mivel hála istennek tele a szigat túristákkal,bizony éhesek is és sokat kell főzőcskézni, sütkérezni ,hogy ez is egy kellemes emlék legyen nekik.Nekünk ez nagyon fontos!
Szeretjük látni amikor boldogan elégedettem hátra dölnek a széken,megsimogatják a pocakukat és mosolygós arcal ezt mondják:
-Húúú de jót ettem,de tele a pocakom!!!
Szerencsére minden este tele vagyunk és rengeteg az asztalfoglalásunk is.NAgyon örülünk ennek és ha még nagyon fáradtak is vagyunk,de boldogan hajtjuk le a fejünket.
Szilveszterkor pihentünk,meg ma is.Holnap viszont újra kezdjük a hajrát.
Úgy tervezem,ma végre fűzök.Remélem sikerül is befejeznem,mert igen szép van a fejemben.
Addig is ünnepeljetek még,egyetek morzsavacsorát és köszöntsétek az Új Évet és kívánjatok minden szépet!!

20 megjegyzés:

Vadnainé Almási Mária írta...

Drága Ildi! Köszi szépen a jó kívánságokat, Nektek is nagyon boldog új évet kívánok! Gyönyörűségeket alkottál az utóbbi időben (is), sok-sok ilyen szépséggel legyen tele ebben az évben is a blogod!
Puszi!

Bandrea's Beads írta...

Kedves Ildi!!!
Nagyon boldog, egészségben, szeretetben, turistákban gazdag új évet kívánok!!!

MickTaylor írta...

Boldog Új Esztendőt Kívánok!

ekszerlada írta...

Köszi Lányoook,egyszem fiúúúú:))))

kandy írta...

Drága csillag! Neked is nagyon boldog és az előzőhöz hasonlóan mosolygós új évet kívánok!

Erga írta...

Ildikóm, köszönöm szépen az Új Évi köszöntőt. Én is kívánok Nektek egészségben, sikerekben, vendégekben, gyöngyökben és alkotásokban nagyon gazdag, boldog Új Esztendőt. Reménykedem benne, hogy esetleg 2011-ben személyesen is megismerkedünk. Puszillak.

Magdi írta...

Ildikó! Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok!!!

Piky73 írta...

Drága Ildikó! Meséléseid alapján már többször megállapítottam, hogy fantasztikus vendéglátók lehettek!!! Bevallom, én elég kritikus vagyok e téren, s valahányszor - elég sokszor - új helyeken járunk, szeretjük felfedezni az éttermek, kávézók világát. Sajna legtöbbször azt tapasztaljuk, hogy teljesen "elüzletiesedtek" ezen vállalkozások, éppen ezért hiányzik a családias, szeretetteljes hangulat a légkörükből. Merthogy ugyebár nem csupán az ételek finomsága a fontos, hanem a barátságos és vidám tálalás is :) Szerintem Ti pont erről az oldaláról közelítitek meg a dolgokat, s ez olyan jó!!! Szívesen lennék visszatérő vendégetek :)
Kívánom, hogy az új esztendő azért pihenést is hozzon számotokra (főleg, hogy a gyöngyökre is jusson kis időd:), de emellett minden álmotok váljon valóra!!!
Sok puszi, Niki

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Köszi Ildikó a jókívánságokat, Neked is minden jót, amit csak szeretnél!!!

Szikati írta...

Kedves Ildi, köszi szépen a jókívánságokat, én is nagyon boldog, békés, sikeres új évet kívánok Neked!

ekszerlada írta...

JAj köszönöm én is ezt a sok kedves köszöntést:))
Remélem valóra vállnak:))
Era!Szerintem megyek haza,mert most már nagyon következik,beszéltünk is róla a párommal szal...remélem nem csak duma volt :)
Niki!Köszi!
Igen jól érzed!
Mi is úgy gondoljuk,hogy mind amellett hogy csakis kizárólag jó minőségű alapanyagokkat használunk fel,és ügyelünk a mennyiségekre,hogy tele legyen az a pocak, bizony a hangulat is roppant fontos.Mi csendet,békés,nyugodt körülményeket biztosítunk halk zenével,hiszen fáradtak,kimerültek sokszor a turisták és szerintem én is kifordulnék egy zajos,ordibálós etetőből itt,ahol maga a környezet is kellemes csendes,nyugodt.NAgyon ügyelünk arra,hogy hozzánk bár ki be merje tenni a lábát,mert sokszor a túl díszes éttermek nemhogy vonzák,de egy bizonyos réteget elriaszt a túlzott elegancia.Nem vitás,én imádom,ezer egy étterembe megfordultam az éneknek köszönhetően és hát bizony csak ámultam,de nem mindenki szereti. Bizony ez és a jó kaja nem a mindent jelenti.Én is és párom is sok étteremben jártunk ,főleg a párom a munkája kiadt és Ő szépen levette,milyennek kell lennie egy igazi jól menő étteremnek.Abból indult ki,mi nem tetszett egy-egy helyiségnél annak idején és most Ő erre nagyon ügyel,de nagyon természetesen csinálja,csináljuk.Én szeretem az embereket,és nagyon nagy megtisztelésnek veszem,ha valaki fogja magát és beül hozzánk,mert szeretne egy jó kaját enni.
Én alapjáraton tele vagyok hüleséggel,mindig van valami közölni valóm és végre anglul is el tudom sütni őket:)NA de csak finoman,semmi tulzás és ezzel az esetleges kis feszkókat ha van valakiben szépen fel lehet oldani és mint egy virág megnyilnak.Szóval én is amit tapasztaltam,amit láttam negatívumokat,jókat,azokból építetük fel a kis etetőnket,amit remélem egyszer egy csodás igazi hangulatos kis étteremmé varázsolhatunk.Most elég kicsike,nagyon is kinőttük már.A lassú szezon nagyon nehéz volt,de mindent kárpótol a mostani tömeg,ami tavaly nem volt annyira jellemző.
Most az hogy a 35 étterem közzül az első helyen vagyunk,az is rengeteget jelent,de ezen nagyon csodálkozu k is,hiszen én csak ápolónő vagyok,a párom meg fehérneműs volt.De szeretünk főzni,imádu k finomakat enni és ugyan úgy adjuk az embereknek is,ahogy mi esszük az ételünket:)
GYere el,kiváncsi lennék mit mondasz:)

Maya írta...

Ildikó, én is Nagyon Boldog Új Évet kívánok neked!

Csíki mama írta...

Boldog Új Esztendőt Nektek!
És sok erőt, egészséget, hogy bírjátok ezt a nehéz munkát!!!!
Azért vagytok elsők mert szeretet körítéssel tálaltok, és ezt önként adjátok...

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Ildikó, kívánok neked minden szépet és jó az újesztendőre!! BUÉK! Puszi

AgnesBeads írta...

Ildikém! Boldog Új Évet kívánok Nektek, minden álmotok teljesüljön!
Egyszerűen imádni való lehet a kis "etetőtök", ahogy Te hívod! Mennyire, de mennyire szeretném egyszer ott teletömni a pocakomat!Remélem hamarosan találkozhatunk! Puszillak!

Beszter írta...

Békés, boldog, szerencsés és sikeres új évet kívánok!

Kriszta írta...

BUÉK Ildi!!! Nagyon nagyon várlak haza és igérem, őrült nagy partyt csapunk rá a csajokkal!!!!!!!!!!

Orsi írta...

Drága Ildi! Kicsit megkésve, de én is nagyon-nagyon Boldog Új Évet kívánok Nektek!!!!

ekszerlada írta...

Köszönöm Lányok,nagyon drágák vagytok!Banyó én nagyon benne vagyok egy jó buliba,mert fogalmam sincs mikor voltam és már nagyon rám fér!!!!!
Itt nem szoktunk bulizni.Annál lustábbak vagyunk :)))
Héééé Ági!Szerintem jobb ha otthon tömjük meg...lehet hamarabb eljön :)))
Pl én most parizeles kiflit kívánok hosszú napok óta.A Füsli sajtos pulyka párizsijével,úgy megtömnék egy kiflit jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj nyamiiiiiiiiiiiiii!!!!

ekszerlada írta...

Nemis füsli...az virsli.Sága sajtos pulyka párizsiiiiiii:)))Imádom