2010. október 22., péntek

Megjöttek a gyöngyeiiiiiiiiiiiiiim:)))



Képzeljétek,végre megjöttek a gyöngyeim ismét:))
Annyira boldog vagyok,mert ráadásul házhoz is hozták,míg az előzőért be kellett menni a nagyvárosi postára:))
Még a postás is boldog volt,mert tudta,hogy nagyon várom:))Így amikor megérkezett hozzájuk a szállítmány és meglátta a csomagam,szaladt is és kiabált:))Örömömbe a nyakába ugrottam:))Mondta is,na akkor legközelebb is igyekszik házhoz hozni:))
Annyi,de annyi,de annyi mindent kaptam:))Végre van horgoló tűm és fonalam hozzáááá!!Lehet kezdeni a gyöngyhorgolást:)HUrráááá!!
Egyébként van valakinek olyan képes vagy jól elmagyarázott leírása amiből elkezdhetem a horgolás kezdő lépéseit?Pl azt sem tudom,hogy kerülnek a gyöngyök a madzagra.Szal tudna valaki segíteni,hogy kezdjem el?
A csomiban benne volt a Káli Gopika csodálatos színű gyöngye is és a Békatától vett galaxim is:))NAgyon köszönöm lányok:)))!!!!!!
Zsuzsi!!Isteni szép színűek a kásák:))) Kata a galaxitól elájultam:))Olyan jó érzés,hogy kukutyimba is megérkezik az otthoni ajándékok:))Jól megszagolgattam őket.Hátha van egy kis Kriszta parfüm illata,vagy valami hazai illata:)
Még ismeretlenek is voltak benne:))VAgy csak én nem emlékszem miket rendeltem már?:))Isten tudja:))VAgy inkább Krisztám,akinek nem győzöm hálával a sok jó tettéért:))
Szuper vagy Banyó,hogy képes vagy lebonyolítani nekem ezeket a csodálatos gyöngyöket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))Nélküled most nem gyöngyözhetnék...nem is tudom,mi lenne velem:)
Köszi szépen,majd értekezünk:))
Szóval ismét jöhetnek a sok szépségek,csak lassan időm nem lesz,mert bizony itt jön a szezon újra:))
De hurrrááá!!!csinálok kis csengettyűket is dekorációnak,mert vannak pici csengőim is kolompnak:))Jáááj de jóóó:))
Most szorítsatok lányok,mert ismét hurrikán veszély közeledik.Vasárnapra ér ide,ha csak az északi szél odébb nem fujja.Ahogy igértem,most legközelebb a hurrikánról fogok kicsit beszámolni nektek.Egyébként nem félek,mert szeretem a vihart dörgés villámlás nélkül és szeretem a nagy hullámokat,csak mivel tenger parton van a kis etetőnk,mindig azt kérem a jóistentől,hogy fogja jó szorosan,el ne vigye a szél.
Mindenkinek kellemes hétvégét:))

16 megjegyzés:

Ágota írta...

Drága Ildikó!

Ha megengeded én segítek rajtad horgolásban. Előszedem a rajzokat és már küldöm is mailen. Ha ez így megfelel Neked. Ha valamit nem értesz csak zargass nyugodtan.

Kriszta írta...

Jajj, Ildi el som tudom mondani mennyire örülök. Már teljes volt a kétségbeesés rajtam, mikor elkezdtem itthon a csomag után kutakodni és azt mondták, lehet három hónap, mire egyáltalán kiderül hol van. De így most megint nagyon megnyugodtam és kezdem összeállítani a következő csomagodat. Szuper!! Igen, elláttam a csomagot néhány meglepetéssel, fogadd őket nagy nagy szeretettel és várom belőle a szépségeidet. Nagy pusszantás!!!!

Johanna írta...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Te jó ég! MENNYI GYÖNGY!!!
szuper:) most aztán van mivel dolgozni!!!

ekszerlada írta...

NAgyon köszi Ágota!!NAgyon boldog leszek!!!:)))
Krisztám:))Köszi Csillag!!Imádlak!!!!
Igen,felismertem a fánkokat,vagy a füli alapokat,mert a fánkokról volt szó:)De fülialapra nem emlékszem kértem és ráadásul a kedvencem:))
Akkor találtam gyönyörű köves csillogós nyaklánc futót vagy mi a neve...meeeg...nem tudom még hirtelen,miket:))De úúúghy örűűűűtem:)))
Igen JOhanna,van ám miből hihihi:))

Timi írta...

Szuper, és rengeteg gyönyörűség! Küldtem én is horgolásos dolgokat, szívesen segítek, ha elakadsz :)

Tündigyöngy írta...

Ez igen , most aztán lehet miből alkotni! Eltudom képzelni, hogy milyen nagy élvezettel turkáltál benne.:)) Remélem a hurrikán elkerül benneteket, mert úgy hallom ez nem kispályás!

Káli Gopika írta...

Kedves Ildikó!
Örülök, hogy megérkeztek a gyöngyök, pont a minap jutott ezsembe, hogy vajon merre járhat a kis csomag!Örülök neki, fűzzél belőle szépeket. Horgolásban majd én is segítek, küldök saját tervezésű mintákat és programot is (:-))). És remélem a hurrikán iránya megváltozik! (:-)
puszi

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Drága Ildikó!
El is hiszem, hogy nagyon örültél a csomagodnak! Én szerintem ugyanígy örülök, amikor vásárolok magamnak. Pakolgatom jobbról-balra, és gyönyörködöm bennük. :)))
Várom a szépségeidet! :)

MELI-BEADS írta...

Jujjj Ildi,de sok szép gyöngyök kerültek hozzád,örülök neked.Várom már a szép ékszereket!Szoritok ,hogy a vihar kikerülkjön titeket és békésen tudjátok élni kis életeteket.Már én is vágyom egy nagy adag gyöngyre,de most várok a Mikulásra,hátha megszán és hozz nekem szép kis apróságokat:)!
Puszillak.Kivánok sok szép ékszert neked.Engem is érdekelne a horgolás kezdő lépései,ha valaki tudna segiteni azt én is megköszönöm.(bocsi Ildi ha ez most nem volt ide illő)

ekszerlada írta...

Juuj csajok,mennyien segítenétek:))Hurráá!Akkor csak megtanulom valahogy:)))Nagyon kedvesyek vagytok mindannyian:)))
Nekem is van meglepetés a számotokra,de titok:)))
Szóval,szerintem mindenki küldjön dolgokat és összekreálok valamit gondolom:))
De feltétlenül mondjátok már meg,hanyas kása kell ehhez az egészhez,hát nemis tudom:((
Melcsi!!Remélem repít a Miku valamiket:))

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Atyám, micsoda készlet!!!! Fűzzél ezerrel, hajrá!!!

emikke írta...

Mennyi gyöngy?!:-)))Csinálj belőlük sok-sok szépséget!!!:-))))

Bandrea's Beads írta...

Hú ezt a mennyiséget!!!! Lehet sok szépséget fűzni!!!

StR írta...

Szia:))))

Jajj dejó neked, én is ugyangyígy vártam a postást a múlt héten, az amerikai csomagommal:))) Pont gondoltam rád, amikor Tímel karácsonyi Adogatós játékrára írtad, hogy nem szállsz be, mert nem ér oda, hogy kérlek add meg a címed, és meglátom, mit tudok intézni a Télapó Műveknél:))))
Puszi!

Eszter

Piky73 írta...

De jó, de jó, de jó Neked!!! Ennyi kincs egyszerre! Én biztos csak ülnék felettük egy napig, s gyönyörködnék bennük :) Éppen ezért imádok nagy beszerző útra menni Budapestre :)
No, de szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy kíváncsian várjuk ám az újabb szépséges ékszereidet :)
Puszkák, Niki

ekszerlada írta...

Köszi Csajoook!!!Aranyosak vagytok:)
Végre idejutottam.Nem volt netem 1 napig,hát olyan rossz volt:)Már megszoktam hogy van.Nem volt semmi gáz de nagyon félelmetes volt a hurrikán.Bár én csak fűztem,mint a kisangyal:))
Hamarosan meg is mutatom:))
Meg a cicó bent aludt a házban:))Cuki volt.