2010. december 10., péntek

Ajándékok szeretteimnek:)









Nagy örömömre végre megérkeztek a kis horgolt ajándékok mindenkihez,aminek nagyon örülök,hiszen 3 éve sajnos minden eltünk a postán.Ezeket nagyon féltettem,de szerencsésen megérkeztek.Most azokat mutatom meg,amiket még nem raktam fel.
A hóember Pancsié,az ezüszt szélű angyalka és a piros szélű gyertyatartó Krisztimé,az arany szélű anygal és az ezüst szélű gyertyatartó pedig Anyumé.

10 megjegyzés:

Erga írta...

Ezek is gyönyörűek Te horgoló művésznő. Olyan édeseket tudsz horgolni,ügyes csajszi vagy, büszke vagyok rá ,hogy ismerhetlek még akkor is ha csak online az ismeretségünk. Remélem majd hamarosan haza látogatsz és akkor talán személyesen is megismerhetlek.

ekszerlada írta...

Kösziiii:)))Hát persze drága:))csak érnék máán haza egyszer...

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty!!! I like the angels!!!

LUJZA Gyöngyei írta...

Mostanában a megrendelt Karácsonyi ajándékok fűzésével vagyok elfoglalva, így nagyon kevés időt töltök a blogok nézegetésével, de a Te cuki horgolmányaidat mindig megcsodálom. Édesek egytől-egyig. Nakem a Manók a kedvenceim! Nagyon ügyes kezed van! :) Alíz

ekszerlada írta...

Thank you:)))
Köszi Aliz, cuki vagy!Na én is így vagyok,szinte semmire nincs időm,már sajna horgolni sem.Ezek még régebben készültek,csak nemrég érkeztek meg.NAgyon szerettem Őket,mert imádom a cuki dolgokat és olyan boldog vagyok,hogy megtudom végre csinálni,amit kigondolok:)
Most hamarosan ha lesz időm akkor megcsinálom a zőld manót nagyba,mert az nagyon édes.Utána már fűzök is végre.De ezek most izgatnak eléggé:)))

Timi írta...

Annyira csodásak! Nem is tudtam hogy ilyen szépen horgolsz! A gyöngyhorgolással tuti nem lesz gondod! Hogy állsz vele?

MELI-BEADS írta...

Ildi drága,tényleg horgoló művész lettél.Annyira szépek lettek,biztos örültek a z ajándékozottak nekik.Én is csatlakozom ergához és szívesen taliznék veled az éteren kivül,élőben.Várom a folytatást és tök mindegy,hogy fűzöl vagy horgolsz,akkor is jó idelátógatni hozzád.
Puszillak.

ekszerlada írta...

Drága vagy Melcsi:)))Köszi!!!!!
Én nis szeretnék talizni,de hogy mikooooor:))Nagy kérdés ez:(

Unknown írta...

Édes kis ajándékok, látszik, hogy egy nagy adag szeretből készültek.

Névtelen írta...

Egyik szebb, mint a másik! De ez a hóember, ebbe teljesen beleszerelmesedtem. :-) Ilyen nekem is kell, valami szép színes, ez annyira tündéri! :-D