2010. június 3., csütörtök

Árvíz károsultak figyelem!!!

Most egy kicsit szeretnék pár gondolatot mondani nektek lányok erről az iszonyatos árvízi problémákról!
Mióta árvíz van otthon,minden áldott nap olvasom a magyar híreket és figyelem,mi történik ezzel kapcsolatban.
Én sem vagyok biztonságban,mert itt mellettünk meg a quatamalai vulkán hülyéskedik és az iszonyú hőség miadt,több mint 10 hurrikánt jósoltak a meteorológusok ebben a térségben.Hétvégén már kaptunk egy hatalmas vihart,szinte itt is leszakadt az ég.Quatamalában több halálos áldozatot követelt a majdnem hurrikán erejű vihar és a vulkán együttesen.
De most találtam valami megnyugtatót azok számára,akik esetleg pánik helyzetben vannak és az a kérdés lebeg előttük,"honnan lesz erre pénz?"
Én találtam valamit és szeretnék lelki megnyugvást nektek,ha ez segít valamit.Legalábbis reményt sugal:)
ITT olvashatjátok!!
Remélem lányok,mindenkivel rendben van minden!!??
Írjatok ide,mi újság veletek!!
Ildikó

3 megjegyzés:

Vadnainé Almási Mária írta...

Drága Ildi!
Az előző bejegyzésedhez nem igazán tudtam mit írni, mert májusi eső aranyat ér - tartja a mondás - és milyen kellemes is egy-egy ilyen esős napon finom tea mellett üldögélni és gyöngyöt fűzögetni. Na de ez a május nálunk már annyi "aranyat" hozott, hogy belefulladunk. Ha követed a híreket, úgyis tudod, hogy szörnyű a helyzet, itt nálunk borsodban még mindig katasztrofális.
Hála Istennek a mi házunkat nem érintette az áradás, úgyhogy azért tudok fűzögetni, és most éppen a bogyódat készítem, ami nagyon szuper! Fantasztikusan megkreáltad, öröm fűzni, és még sikerélményem is van, mert nekem a bogyók mindig gondot okoznak!
Köszi a kedves szavakat, hogy gondolsz ránk, és puszi a bogyeszmintáért is!:)

ekszerlada írta...

Szia Marika!
Igen,pontosan tudom,mi van otthon,mert naponta 3-szor nézek rá a hírekre egyszerre több helyeken is.
Én úgy kiborúltam ezen a helyzeten hogy már tegnap elbőgtem magam,amikor Orbán elment Edelénybe és beszélt a szőrnyű állapotról és amikor mondta,milyen szomorúak,elkeseredettek az emberek. Mutattak egy bácsit a képen ,ahogy ült csórikám a matrac szélén és a szemei tele panasszal.
Istenem,ez botzasztó.
Nem elég,hogy a munkanélküliség miadtt alig van pénzük az embereknek,de még ez a katasztrófa is közbelép,és amilyük van az embereknek,pillanatok alatt megsemmisíti a víz:((
Ezt nem is lehet felfogni és ha bele gondol az ember,igen is megérinti és megérinti az szívét!!
Igen,érdekel annál jobban,minél több ideje távol vagyok a hazámtól hogy mi újság otthon.Főleg mióta kormány váltás volt,csüngök a napi híreken,hogy vajon mi mozdúl,milyen irányban,hiszen nagyon szeretnék haza menni élni már.

De tudod,arra gondolok,biztos kapnak anyagi segítséget,azért írtam,jegyeztem be ezt a bejegyzést,mert találtam egy kis pozitívumot,egy kis konkrétumot,hogy honnan teremtheti meg a kormány az anyagi segítség és remélem is,hogy az Unió sokat tud segíteni.
Nem tudom,ilyen esetben a környező országok segítenek-e,de remélem,igen.
Arra is gondoltam,hogy lehet ebben a rosszban munka is akad az embereknek,amiből lesz egy kis bevételük.Ha más nem,akkor ezt a pozitívumot kell levonni.
Tudod Nagyikám mindig azt mondta,minden rossznak meg kell keresni a pozitív oldalát.Én ezt találtam és bízom benne,így lesz!
Nincs könnyű helyzetben a kormány azt a kutya mindenit!
Tényleg iszonyú nehéz utak vannak előttük.Csomó probléma,szinte azt sem tudják,hova kapjanak.Bár okosaknak tartom,látom Őket és én is bízom,Ők idővel rendbe tudják tenni a dolgokat,így az árvízi problémákat is.Annak nagyon örülök,hogy nincs halálos áldozat.Ez is azt jelenti,nagyon precíz,okos szervezés van a mentésben és őszintén mondom,büszke vagyok arra,hogy ilyen ügyesek,segítőkészek, otthon az emberek egymásnak!!!!Pedig ketté szakadva láttam az országot,de mindtha minden összeolvadt volna végre.Végülis közös az érdek!!!Muszály összetartani!!csak így sikerülhet talpra állni!!
Alig várom,hogy haza menjek én is!!!Szeretetben kell élni,nem csak boldogságban,de bajban is!!
Sokat tanultam idekint,nagyon sokat!!!!!
Imátkozom,hogy minden a legnagyobb rendben legyen mindenkivel!!!

ekszerlada írta...

Majdnem elfeledtem!
Örülök,hogy fűzöd a bogyokámat:))
Örülök,ha örömet szerez és még hogy siker élményed is van!!??:))
Öszintén mondom,boldog vagyok és nagyon jól esik,hogy ez a kis édi golyót milyen sokan szeretik:))
Én is nagyon szeretem,csak nincs hozzá 12mm-es golyóm,így most kifejlesztettem egy újabb virágesőt 15mm-es golyóra:))
Hamarosan,én is készítek ebből a változatból és megmutizom :))
Kívánom,sose und meg,és okozzon minél nagyobb sikereket:))