2010. május 22., szombat

Swaris Bon-bon:)




Annyira örülök ennek a zsorzset teklának,hogy el sem tudom mondani.Isteni szépek tőle az ékszerek.Nagyon mutatósak,nekem borzasztóan bejöttek.Nagyon szép a swarikkal díszítve.Alig vártam,hogy megjöjjön,de Banyusomat ugrasztanom kell még jónéhány darabért hihihi!!!Ugyanis nem elég.
Elővettem egy bogyómat,amit még kb 1 évvel ezelőtt csináltam képről.Valahol láttam,de meg nem mondom,hogy hol.Az másképp volt,mert nem swarival volt,hanem pici teklával,vagy valami hasonlóval.Kicsit gondolkoznom kellett,hogyan is csináltam,de aztán hamarosan rájöttem.Nem volt könnyű.Már majdnem kész volt,mire le kellett bontanom,mert gubi lett.Annyira suta volt a kezem,mert már olyan rég fűztem és annyira gyorsan akartam,hogy végre lássam a zsorzsettek hatását,komolyan remegett a kezem az izgalomtól:))Ez olyan hülyeség,de tényleg úgy kaptam a golyócskák után,mint aki éhes és falva eszi a kaját.No ehhez tudom hasonlítani ezt az érzést,mert nagyon sokat várnom kellett a Zsorszettekre.
De olyan szép lett,azt hiszem,vele alszok:)
Egy szép nyaklánc alkotó eleme lesz.Nekem olyan,mint egy finom bon-bon,ezért adtam neki ezt a nevet.
Más ötletem is van még,de majd hamarosan meglátjátok.Most csinálom tovább a többi alkotóelemet.
Nemis!Most aludnom kell már.Ideje.Újjabban sokáig vagyok fent.Nem győzök betelni az új gyöngyeimmel.Mielőtt lefekszem,megnézegetem őket és a kész ékszereimet.Már-már nálam ez egy esti szertartássá vált:)))
Egyébként nektek is vannakak ilyen hüle szokásaitok?Vagy csak én vagyok gubis?

34 megjegyzés:

Manka írta...

Csodaszép ez a bogyó! (Én is hasonlóképp vagyok, ha megjön a gyöngyös csomagom, válogatom, rendezgetem, alig tudok aludni ilyenkor, csak az jár a fejemben, hogy mindent azonnal megfűznék, amit szeretnék! És legszívesebben én is velük aludnék! :):):))

AgnesBeads írta...

Nyami, fincsi bon-bon!

Ne izgulj, ezek a jelenségek nem egyediek, szerintem a gyöngyitisz nevű betegség(?) egyik jellemző tünetei ezek is. :)

Csapó Krisztina írta...

Nem csodálom, hogy annyira "odáig vagy" ezekért a zsorzsett teklákért. :-) Nagyon szép lett belőle a bogyó!!!
Egyébként én is elő szoktam venni lefekvés előtt a gyöngyeimet.:D Olyan jó nézegetni őket! Azt meg külön élvezem, amikor a férjem is velem tart. A fel nem fűzött gyöngyöket együtt szoktuk párosítgatni: egész merész összeállítások is keletkeznek, aztán természetesen amikor fűzök, borul az egész, de nem baj, mert olyan jó móka. :D

Maya írta...

Csodaszép a bonbonod!!!! Persze, hogy van hülye szokásunk, én is sokszor csak ülök az asztal előtt és simogatom, nézegetem a gyöngyöket, meg az ékszereket :)) de aludni még nem aludtam velük, de majd kipróbálom:DD

Ági mama írta...

Nagyon szép lett a bogyód, nekem is nagyon tetszik! Veled együtt örülök, hiszen ismerem ezt az érzést, olyan nagy örömöt szerez egy-egy ékszer, ezért érdemes csinálni.

Orsi írta...

Drága Ildi! Gyönyörű bogyót alkottál, várom a folytatást!
És ne aggódj, szerintem minden gyöngyöslánynak vannak ilyen szokásai! :) Én például képes vagyok megállni a gyöngyös asztalkám előtt napjában többször is, és nézegetni a gyöngyöket, a félkész ékszereket, mélázni, hogy miket lehetne készíteni, meg de szép lesz így, de szép lesz úgy.....:D aztán van hogy jegyzetelek is, ha beugrik valami, hogy el ne felejtsem később! :))) Szóval nem vagy egyedül ezzel!!!!

Liza írta...

Gyönyörű lett!
Én is tudok hülye lenn, ha egy-egy gyöngy nagyon tetszik, sajnálom elhasználni, csak nézegetem :)

BéKata írta...

Hű Ildi, ez is csodaszép lett, mint a vigágeső karid!!!! Szépek a színek, jó a forma, mutatós darab!!!! Egyébként én is vagyok úgy, hogy csak rendezgetem, nézegetem a gyöngyeimet, esténként átválogatom, szortírozom, és csak úgy elvagyok velük, anélkül, hogy fűznék bármit is.... :-)))))

ekszerlada írta...

Jaj de jókat nevettem itt kora reggel!!!Jól van csajok!Akkor nem csak én vagyok gubis!!!
Különösen Mayán röhögtem fel,hogy még nem aludt az ékszerekkel,gyönygökkel...Pedig jó ám Maya:)))))))))))))))))))
Reggel nem biztos,hogy megtalálod:)
Kriszta!Milyen cuki lehet a férjed,ahogy veled együtt válogatja a gyöngyöket:)))Kár,hogy az enyémmel nem lehet.Ő lenyúlná halszemnek.Vele meg sem fordul ilyen a fejembe:))

Panka gyöngye írta...

Az együtt alvást még én sem próbáltam,de most hogy mondod:)))
Szuper a bogyeszod,nagyon tetszik!
Általában este gyöngyözöm,amikor a gyerkőc elalszik.Ezért mindig valahogy velük ér véget a napom:)Valóban jó érzés nézegetni "őket",gyönyörködni bennük!Bár most csak ábránd,mert a készleteimet eléggé feléltem:(Úgyhogy én is várom már az utánpótlást:)

Erga írta...

Nagyszerű ez a bogyó, szép ez a zsorzset tekla, olyan minta vízcseppek lennének rajta.

MELI-BEADS írta...

Nagy szép ez a bogyesz Ildikó!
Én is azt hittem,hogy a gyöngyök előtt csak fűzés céljából ül le az ember,de akkor most már megnyugodtam,hogy más is szokta csak nézegetni őket.Nálam is a gyöngyökkel ér véget a nap és olyan is elöfordult már,hogy egészen az ágyun mellett vannak.Sokszor ,főleg télen ha ágyban ülve akartam valamit fűzni éppen egy filmet nézegetve,ha már nem volt kedvem kivinni a nappaliban lévő helyükre,ott maradtak melletem az ágynál.A már kész ékszereimet állandóan pakolászom.A férjem is besegitett,egyszer melepett egy aranyos kis fűzőtt láncal.Amikor mutattam a kolegináknak,kisé irigykedve mondták,hogy még a férjem is feztőtött lett.

ekszerlada írta...

Igen Erga!Én is ezért szerettem bele,mert nekem is az jutott róla eszembe,hogy mintha eső cseppek lennének rajta:)
No,Panka!Őrülök,hogy felkeltettem érdeklődésedet az együtt alvással:))
Melcsi !Téged meg úgy irígyellek!!Még fűz is a párod.Ez igen.Én emlékszem arra a nyakira,mert a fórumba mutattad.

Cheeks írta...

A bogyód szuper!
A gyöngyök nézegetése nem csak nekem szokásom, de vannak barátnőim, akik csak azért ugranak be hozzám, hogy kicsit turkáljanak a gyöngyökbe :)
A párom pl. kimondottan szeret gyöngysboltba menni, és csörgetni a gyöngyöket, belemarkolászni, stb :D
Nekem meg jó, mert így csak azt hoz, amit kérek, nem költök annyit :)

ekszerlada írta...

Azta jó mindenit!!!Hányan vagytok még ilyen mázlisták????
Réka!Egyszer te is megéred,hogy előjön egy kész nyakival,amit Ő kreált!ÓÓÓÓ de jó neked is!Úgy látom,nevelnem kell az uramat!:(((

Noralkotás írta...

Szuper jól néz ki a bogyeszod! A zsorzsett tekla vmi hihetetlenül szépséges.
A jelenség (gyöngyök simogatása, pakolgatása) abszolút nem "kóros", én is rendszeresen válogatom, párosítgatom, rendezgetem őket. Nem tehetek róla, olyan szépek....

Anami írta...

Gyönyörű szép, tényleg nagyon guszta párosítás a zsorzsett tekla és a Swari.
Hát, igen, gyöngyök nézegetése... :-) Nem vagy egyedül, bár bennem még nem merült fel, hogy a kész ékszerrel aludjak. :-)) Jó ötlet!!! :-)))

Gabessz írta...

Gyönyörű ez a bogyó és a színe valóban fantasztikus! Ismerős az érzés a gyöngyök iránt, én is naponta többször babusgatom őket!

ekszerlada írta...

Ájjjjjjjjjjjj de jó,hogy feldobtam ezt a témát!Úgy látom,akkor igen mindenki gubis egy kicsit:))
Na az odáig oké,hogy naponta meglesi többszőr az ember,megsimizi őket,de azért eddig még senki nem írta,hogy Vele aludt!:)))

MELI-BEADS írta...

Nem véletlenül követnek ennyien téged dear Ildikó.Egy részt a szépségekért ,amiket alkotsz,más részt a messziből ideérő kisugárzásódért,ami nagyon jó hatásal van az emberre.Örülök,hogy én is ismerhetlek.Kedves tőled,hogy emlékeztél a láncocskámra.Puszi.

Unicornio írta...

Bravo, fantastic!!!

Las Creaciones de Boricua írta...

Precioso!!!!!!!!!!!

LUJZA Gyöngyei írta...

A férjemmel nekünk is van egy "furcsa" szokásunk. Ha valami újdonság kerül az életünkbe, azt mindig behozzuk a hálószobába, hogy az első éjszakáját velünk tölthesse. Legyen ez egy új horgászbot, vagy egy új ékszer... :) A bogyód pedig nagyon szupi lett! :) Alíz

Kriszta írta...

Csúcs lett Ildi! Na üsse kavics, június 01-jétől már írhatod az újabb listát!!!! Ezer örömmel megyek újabb beszerző körútra!!!!!!!! Nagyon szép lett ez a bogyó, olyan kis finomka!!!!!! Várom a többi alkotó elemet is!!!!!!!!!!!!!!

ekszerlada írta...

Jól van Alizkám,most már teljesen megnyugodtam:)))
Oké Banyus,cuki vagy de most annyira még nem merűlnék bele a vásárlásba:))

Unknown írta...

Nagyon szépséges lett a bogyód. Imádom ezt a színösszeállítást.
A jelenség nálam is jelen van, a férjem és a kisfiam szerint már beteges.

Hermann Ildikó írta...

Szépséges bogyót alkottál, kiváncsian várom az egész ékszert belőle!!

Adrienn Lukacs írta...

Nagyon szuper lett a barna és türkiz együtt! Csatlakozom az előttem szólokhoz, a gyöngyökkel matatás nálam is állandó program, a párom morog is, hogy bezzeg a gyöngyeim közt milyen rendet tudok tartani. Most éppen keresek is, mert eltűnt egy elkezdett boxom alja... Azt hiszem macskamancs van a dologban...:)

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

:)))) Nem, nem vagy szerintem egyedül. :) Amikor bevásárolok, akkor órákig képes vagyok felettük ücsörögni, nézegetni, pakolászni. :))) Imádom őket! :)
A bogyó csodaszép! Nagyon szép színei vannak! Tetszik! :)

ekszerlada írta...

Még egyszer köszi lányok!!!
Jó vissza lesni ide,mindig elröhögöm magam:)
Igazából,úgy örülök,hogy nem vagyok egyedül gubis:))
Azt hittem,csak én vagyok ezzel így:)

Ilona írta...

De jó, hogy felvetetted a témát, ezek szerint normális vagyok, hogy éjszaka is a gyöngygyök körül forognak a gondolataim, és szerem nézegetni a gyöngyeimet.

Oribori írta...

Gyöngyök-Színek - formák....

Én rendszerint úgy járok, hogy éjjel fél háromkor végre már lekellene feküdni ugyebár, mert másnap (aznap) indul a nyüzsi, de egyszerűen nem jön álom a szememre!!! Még egy órán keresztül gyöngyökön, színeken, formákon jár az eszem. Aztán, ha végre elalszom, álmomban is csak ezek kavarognak az agyamban!!! :):):) És én még nem is vagyok olyan termékeny alkotó, mint Ti!!! , hogy meg tudnám valósítani az álmaimat!
Hát, én sem vagyok.....:)
Arról nem is beszélve, hogy a gyöngyök és az ékszerek nézegetésével mennyi időm megy el!!!:)

A zsorzsett tényleg csodálatossá teszi a bogyódat! Én csak fekete zsorzsett teklát próbáltam eddig, de kedvet kaptam a más színűhöz is!

Gyönyörű lett!!!

Ildikó írta...

Hűűű...ez a zsorzsett teklás bogyó valami álom! De a többi is nagyon szép lett, a virágeső karkötő...
Kedvet kaptam, hogy megfüzzem én is :)

Piky73 írta...

Ha őszinte akarok lenni, akkor be kell valljam, szívesen odaadnám az alvás idejét azért, hogy tovább gyönyörködjek a gyöngyeim szépségeben. Pedig aludni is imádok!!!
Most pl. a párizsi utam alatt, nézelődés helyet mi mást is csinálhattam volna a buszon? Természetesen fűztem :) Sokan ledöbbentek, mosolyogtak, lehet őrültnek is gondoltak, viszont én akkor diliztem volna be, ha 5 napig el lettem volna zárva kedvenceimtől!
No, de a lényeg a lényeg, hogy csodás bon-bon-t alkottál! Megkívántam ám nagyon!!!