2010. május 12., szerda

Megjöttek a gyöngyeim!!!!






Ma elment a párom a főpostára,hogy kiderítsék,hol kallódnak a gyöngyeim.Ugyanis otthon a posta azt mondta,5--10 napon belül itt van.Azóta eltelt 4 hét és 2 nap.

Párom,nemrég ért vissza azzal a hírrel,hogy ott van még Mexicóban és nem lehet tudni mikor jön,mert összevárnak egy bizonyos mennyiséget,amivel utánna elindúl a postakocsi।Magam alá estem,hogy akkor mikor lesz ebből valami is।Teljesen kiakadtam és őszintén azt éreztem,abba hagyom a gyöngyözést।Kb 3-4 hónapja várok ezekre a gyöngyökre.Annyit szerencsétlenkedtem,mire összevállogattam mi is kell(természetesen minden) és akkor meg sem kapom?Elmentünk ebédelni,végig püffögtem az ebédet,hogy miért itt élünk,miért nem megyünk már haza,elegem van Belizből,elegem van mindenből.Komolyan,így éreztem.Utánna haza jöttünk,párom elkezdett kotorászni a hátitáskájában és elővette a dobozt.Persze,utánna jól kikapott ,hogy hogy lehet ennyire szemtelen velem.Nem örültem semminek mostanában ennyire! Kaptam krisztitől ajándékba egy nyakit is:)Nem rég nyavajogtam ez után a medál után.De hogy mekkora swari ez!!!Húúúú....

Köszi,hogy megvalósítottad ezt a gyöngyvásárlást!Köszi,hogy nem akadtál ki tőlem(remélem!!!)

Hogy is kéne ezt meghálálnom...??

Persze a párom kiszemelte a nagy bumszli 20 as golyókat,amiből alig várom,hogy szépeket varázsoljak,Ő meg úszót akar csinálni a pecához.Azt is mondta"jééé,mennyi csili -vilis gyöngyök!Adsz egy párat a műlegyeimhez?(Ezeket a műlegyeket horgászatra gyártja!egyszer felhasználta a swarikat a légy szemeinek)

Hát neeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!

Az ágyam alá dugom az összeset!





25 megjegyzés:

Nikol írta...

Szép kis csomag, most már munkára fel!!!! A gyönyörű medál, kezdő lökést adhat a gyöngyözés folytatására! :) :)
Azok meglapuló lámpagyöngyök, isteniek, alig várom már mit készítesz belőlük!! :D :D

ekszerlada írta...

Köszi Niki!De ha látnád ott bal oldalon azokat a lapuló tömzsi csomagokat,tele van swarikkal,meg fene tudja,milyen gyöngyökkel.Azt sem tudom melózni menjek-e előszőr,vagy gyöngyöket lesegessek.Csupa zavar van.:))))
El nem tudom képzelni,mit csinálok a lámpa gyöngyikből.Szerintem percek alatt zavar lesz a fejembe.:)

Csirli írta...

Orulok Veled! :-)( en utalom az ilyen "vicceket" , fuuuu!!!! )

Las Creaciones de Boricua írta...

Beautiful pendant, pretty colors!!!

AgnesBeads írta...

Na véégre! Már éppen ideje volt! Kíváncsian várom, hogy miket fogsz alkotni! :)

Kriszta írta...

Ildi! Nagyon örülök, hogy megérkeztek a gyöngyöcskék, megérte a sok-sok válogatást!!! Aztán most már munkára fel, mihamarabb csinálj belőle szépségeket!!!!!!!!!!! Remélem a medált szeretni fogod!!!!!!

Roberta írta...

Én is kiváncsian várom az új alkotásaidat és Veled örülök, hogy végre megérkeztek a gyöngyeid:-))))

MELI-BEADS írta...

Én is veled örülök kedves Ildikó.El is tudom képzelni min mentél keresztűl e idő alatt,de most már nyugodtam neki láthatsz a szépségek "gyártásába".Én is ott tartok,hogy vásárolni kéne mennem,de még egy kicsit várnom kell.A kocsi javítás,ami mostanában volt és még holnap is lesz elég sok pénzt elvitt,de én türelmes vagyok és kivárom az én időmet.Addig még próbálok valamiket összehozni abból amim még alig van.Szép alotásokat kivánok neked és már nagyon várom a szépséges ékszereidet.

Tímel írta...

Annyira jó tobzódni a gyöngyökben ! :)
Egy ilyen hátizsákból kihalászás után a dühöm addig tartott volna, amíg kezem meg nem érinti a dobozt :) Onnantól kezdve aztán düböröghet a világ vége is:) Na de a swarovski szemű műlégyen én tomboltam volna egy apokalipszis erejével :)

Panka gyöngye írta...

Hát!Nem kevés gyöngy,egy darabig kitart!Alkoss szépeket,hagy gyönyörködjünk:)

Edit írta...

Dejó! Most aztán várjuk a sok szép alkotást!! :-)

Hermann Ildikó írta...

Na végre!! Akkor mostmár jöhetnek a gyönyörűségek!!

Bandrea's Beads írta...

Hú de gonosz!!! Egy gyöngyre éhes fűzővel ilyet tenni!!!! De azért jó lehet nézegetni, tervezgetni ekkora mennyiségből!! Én is várom az új alkotásokat! Krisztitől kapott láncod meg gyönyörű!!!

ekszerlada írta...

Kriszti!Persze,hogy örülök,csak én már el is felejtettem itt a nagy várakozásban és olyan jól esett egy kis meglepi érzés:)))
Fel akartam tenni tegnap a dolgozóba,de kicsi a nyakamba,és meg kell először hosszabítanom egy kis lánc darabkával.
Köszi lányok nektek is!Perzse-persze kezdem,de azt sem tom melyikkel.Lehet sorsolni fogok az elképzeléseim közzűl.Mindent csinálnék egyszerre.Azt sem tudom,mibe kezdjek bele.

LUJZA Gyöngyei írta...

Hát ezek a pasik mind ilyenek! Az én férjem is a műlegyeihez használja fel a swarijaimat. De nem bánom, mert legalább együtt fűzögetünk a kanapén, csak úgy öregesen! :) Alíz

ekszerlada írta...

Júúj Aliz!Ne mond!Tényleg?Akkor nem csak az enyém ilyen tóbiás?:))
Engem sem zavarna valószínű,ha nem ilyen nehezen jutnék hozzá a gyöngyeimhez.De így,ha leesik a földre egy szem is,feltúrom az asztal alját is,annyira vigyázok rá.Lehet ez már nem egészen normális,de szerintem mindenki így tenné,ha 3-4 hónapot várna a gyöngyikékre.:))

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Hál'Istennek megérkeztek!!! Nagyon kellemes tobzódást és fűzés kívánok!!! És nagyon-nagyon szépséges a medálod!

Timi írta...

Jaj, de jó valakinek!!!!
Így aztán most járhat az agyad, hogy miket kreálj!!!!

Erga írta...

Végre Ildi, hogy már megkaptad a kis csomagodat már én is úgy szurkoltam, hogy érjen már oda, mert akarom látni a szépségeket amit fűzöl.Szép a nyaklánc is amit Krisztától kaptál.

A párodnak meg egy darab gyöngyöt se adj,mert így kétségek között hagyott a gyöngyökkel kapcsolatban. Nem érdemel meg egy pici kásagyöngyöt se.:-)))))) Hát nem tudja,hogy milyen fontos a gyöngyitisz fertőzésben szenvedőknek a gyöngy????

ekszerlada írta...

Igen Zelda!!!jár ám!!!Már 3-szor hozzákezdetem,eddig vissza bontottam,mert eszembe jutott más,most meg asszem a véglegesen gondolkodom.Csupa zűrzavar van!El sem hiszitek,micsoda káosz van nálam:)))
Erga!
Vettem itt a boltba a páromnak egy pár kínai nyakláncot műlégy szemnek.Szerencsére azok is csillognak,szal elhárítottam a gyöngyeim felől.Asszem legalább is.:))

Lerika írta...

Minden jó, ha jó a vége!!!!!!!!!! Sok alkotással teli órákat kívánok, puszi!!!!!:-))

LNóri írta...

Na Ildi végre megvannak jaj de jó
és a medál csodás :)
Képzeld volt határozott elképzelésem hol van Beliz, de most hogy írtad, hogy a posta mexicon át megy, kicsit meginogtam...????
Hol is vagytok????

ekszerlada írta...

Szia Nóri!
Köszi a kedvességed!
Közép Amerikában vagyunk,pontosan Cancuntól délre lentebb a parton.Alattunk van Quatamala.Nicaragóa tölünk keletre van,nem olyan nagyon messze tőlünk ha nem találod,itt megtalálod.Be kell írni a keresőbe hogy Belize és rögtön mutatja is.Ha megnyitod ezt az oldalt, a jobb alsó sarokban van a kereső
http://www.megaport.hu/vilagterkep.html
Utánna néz körül Belize Weboldalán
www.belize.com
Remélem,érthető voltam.:))
Na én meg nem tok fűzni,mert elvágtam az újjam nemis akárhogy.:((

Magia da Inês írta...

Olá, amiga!
Conheci seu cantinho...
Super criativo e encantador!...
Seu trabalho é muito sofisticado.
Você é muito talentosa!... parabéns!!!
♥Ótima semana!
Beijinhos carinhosos.
Itabira♥♥
Brasil

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szia Ildikó! :) Annyira imádom a leírásaidat! :))) Milyen huncut párod van, jól megkínozott! :)
Csodaszépet fűztél máris! :)