2010. március 27., szombat

Szultana konnye , Gül babaval es Viragesovel.



Nos,megvan a kistesonak is a neve, Gül ,baba. Andi talalta ki!Koszi Andi!
Szoval eletem elso onallo bogyoi,amik ebbol es abbol az otletbol szulettek,felhasznalva az eddig tanult ,gyakorolt fuzesi technikakkal.Van meg par dolog a fejemben,amit megprobalok hamarosan megvalositani,csak varnom kell a gyongyoket,de mondtam krisztinek,Husvet elott nehogy elkuldje,mert nem akarom,hogy elkallodjon a postan.Remelem,megerkeznek,mar nagyon izgatott vagyok ez miatt.Azert csak messze van Beliz.Szoval itt lathatjatok Szultana konnyet Gul babaval es Viragesovel.Sajna rez szinu lancom nincs,amivel szerettem volna osszeallitani,ezert rez szinu szerelopalcaval oldottam meg a dolgot.Majd kicserelem:)

11 megjegyzés:

Kriszta írta...

Csudaklassz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erga írta...

Még,hogy nincs gyöngyöd, hát ezek így egy gyönyörű nyakláncot alkotnak, nagyon szép lett Ildikó, ügyes vagy! Gratulálok az új szülött bogyóidhoz.

ekszerlada írta...

Ilyenek meg akadnak Era!
De ahhoz,hogy megcsinaljam,viszont szetbontottam egy korabbi karkotot.Igy nyertem a bronzosokat.Csak ezert tudtam elkesziteni:))

Hermann Ildikó írta...

Nagyon szupi mindegyik bogyócska és a színek...csodásak!! Holnap válaszolok neked a leveledre, csak ma kivagyok, a fiamnak fellépése volt és egész nap rohangásztunk! Puszi

Edit írta...

Nagyon jól néz ki!!!! Tetszik!

Las Creaciones de Boricua írta...

Beautiful!!!!!!!!!!!!!

Nikol írta...

De ügyes vagy!!! :) Szuperek a új bogyók!! :):)

Panka gyöngye írta...

Gyönyörűséges így összepakolva:)is:)Nagyon tetszik!

Anami írta...

Nagyon szépen összeállítottad! A bogyók is szuper jók, és az ékszer is nagyon tetszetős. Nekem tetszik ez a szerelőpálcás megoldás!

ekszerlada írta...

Akkor orulok csajok!Bar gondolkodtam,feltegyem -e szerelopalcasan,de tobben mondtak itt is,hogy nem is olyan rossz.Fene tudja,de neke a lancos jobban tetszene.Csak maaaan lenne!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Nagyon szépséges! :)