2010. március 21., vasárnap

Kiserleteztem!




Kiserleteztem,jatszottam a gyongyok nagysagaval,mibol mi keletkezhet. Vegre van egy kis idom,mert a Husvet elott lelassult egy kicsit a szezon.a Virageso bogyomhoz nincs eleg gyongyom,igy varnom kell Krisztam posajara,igy a maradek gyongyokkel jatszottam kikapcsolodaskent es nini,ez lett belole.Total szerelem lett!Annyira meseszep lett,hogy alig varom,megerkezzenek a tobbi gyongyeim.Bar a szine nem tetszik,de most nem is ez volt a lenyeges nekem.Nagyon szeretnek valami ujjat,amit meg sehol nem lattam.Tele vagyok fantaziaval,csak gyongyeim legyenek eleg:)Neve nincs meg,ezert szivesen elfogadnam,ha segitenetek benne,mi is legyen a neve.Egyszeruen,semmi nem jut az eszembe.Szoval hajra,kivancsi lennek,ki hogy nevezne el:))

19 megjegyzés:

Cirelin írta...

Nagyon szupi lett a bogyód, és szerintem a színeivel sincs baj. Névben én se vagyok valami jó, szóval hátha tud más mondani valami okosat. :)

Évi írta...

Ez igazán dögös bogyó!
Mivel "szerelem lett" első alkotásra, én adnám neki -ennek emlékére- a "Lovely bead" nevet! :)))

BéKata írta...

Hű, Ildi, ez meseszép lett!!!! Annyira bírom, hogy így nekiállsz kísérletezni, és mindig kisül belőle valami fantasztikus!!!! Mit szólnál a Tavaszi Rét elnevezéshez? Vagy egy Alexandrához? :-) Vagy Ildi Tavaszi Bogyója címhez? :-)

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty ball, I love the colors!!!!

Cheeks írta...

nekem a piros bogyós növények ugrottak be a látványára, mint pl. tiszafa, tőzegáfonya, madárbirs, tűztövis....
de a szamócáskert is illik hozzá szerintem.
A színe pedig így tökéletes, ahogy van :)
nagyon jó lett

Anami írta...

Nagyon szépen néz ki, és a színe is tetszik nekem. Nevet sajnos nem igazán tudok javasolni, mert névügyileg én is hadilábon állok...

ekszerlada írta...

Na,Cheek!Egyre gondoltunk.Amikor fuztem,teljesen olyan volt,mintha szamocat tartanek a kezemben.Csak megsem jott semmi szamocas nev.Igy ugy gondoltam,ajanlatokat kerek.

Unknown írta...

Nekem kicsit keletiesnek tűnik (vajon miért?:), és egyből a Szultána könnye jutott eszembe, mivel kicsit csepp alakú. Bármi is legyen a neve, szép lett, ügyes vagy!

MELI-BEADS írta...

Ola bonita!
Nos,feladtad a leckét a névadással:).Igen,a színe nagyon klassz és a formája is tutti.Jokat tudsz kisérletezni,erre már rájöttem egy ideje.
Már emlitették a szamocát.Én lassan már nem tok,csak,magyarul gondolkodni ezért az jutott eszemben,hogy Berry bead.Avagy Stawberry-ből eredő Berry.Kisérletezz még sok ilyet:).

Edit írta...

A nevekkel én is hadilábon, ezért ebben nem tudok segíteni de a bogyeszod gyönyörű lett!!!

Erga írta...

Ildikó, hogy Te milyen ügyes vagy. Szerintem a színnel sincs semmi baj, így tavasz, nyár közeledtével.
A neve az egy fogós kérdés, mivel kísérletnek indult és akár repülőgép is lehetett volna belőle, auuuu nem jut eszembe semmi :-(((((
Legyen "Bogyózásom története"( hűűűű ez nagyon rossz. Nem tudok benne segíteni.Esetleg Szépség v. Szépike v. Szadadidő bogyó. Már is abba hagytam egyik rosszabb,mint a másik.

Kriszta írta...

Édes,helyes, csúcsszuper! Gondolkodom én is valami frappáns neven....

Ági mama írta...

Nagyon klassz lett!
A Tavaszi Rét nagyon jó név!

kataka írta...

Szia Ildi!

A képeket nézegetve nekem még egy név jutott az eszembe, bár látom a bejegyzésekből, hogy a szamócáas a nyerő. Azért én csak leírom: "Csipkebogyó" nekem ez jutott eszembe a színe és a hálózatossága miatt. Fűzz még sok ilyen vagány dolgot! Jó munkát hozzájuk! :-))

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Nagyon szépséges! :)

Kriszta írta...

A Szultána könnye nekem is nagyon tetszik. Én arra szavazok. Nagyon szépséges!!!!!!!!

ekszerlada írta...

Nahat sokmindent mondtatok a szamoca vegul azert nem marad,mert ha mas szinben keszitem,kapasbol nem szamoca lesz.Meg tetszik a Lovely bead,meg a Szultan konnye,mert valoban van valami ehhez hasonlo bogyo,ami neve Szultan es ez tenyleg lehetne Szultan konnye!Bar azon rohogok,a Szultan kisebb mint ez,mert ez nagy bohom,de imadom!:))Olyan szep eloben am,merthogy elkeszult mar a bronzos-turkiszes valtozata is.Hamarosan lokom!:)

Névtelen írta...

Az Igen, talan igy

Csapó Krisztina írta...

Nagyon tetszik!!! A színe mennyei! Én mostanában ezekbe a színekbe vagyok belehabarodva! Mintát is kapunk majd? Nagyon szeretném! :-)