2010. február 18., csütörtök

Ismet Dij!:)

En is megkaptam ket kedves emberketol is ezt a dijat.Spiritol es Mosoly Evitol.Nagyon koszon neketek,jol esett!Bar sajnos ujjat nem tudok magamrol mondani,hiszen az elozoleg kapott hasonlo Dijban,mar elmondtam magamrol mindent,de ugyanazt elmondhatom itt is।
Szoval:
1. Egy nagyon vidám,optimista természetû,család,barát szeretõ ember vagyok.16 éve együtt vagyok a párommal és Belizeben egy kis szigeten élünk.
2. Van egy kis éttermünk,amit ketten a párommal csinálunk és nagyon szeretjük.Otthon ápolónõ voltam és másodállásban egy kis zenekarban énekeltem.
3. Szerencsés alkat vagyok,akinek eddig még az álmai megvalósultak.Hogyan csinálom?Egyszerûen megragadom az ezzel kapcsolatos adandó lehetõségeket.
Merni kell!!!
4. Ha valamiben nem jól érzem magam,vagy nem megy,merek változtatni.
5. Egy nagyon kitartó,kreatív típus vagyok.Eddig még semmi nem fogott ki rajtam.Addig csûröm-csavarom,amíg meg nem oldom,
akár az élet dolgairól legyen szó,akár egyszerû mütyûrökröl.
6. Egy bajom van.Nem tudok felnõtt lenni igazán.Vagyis nem tudom,mit jelent ez ,mert én nem úgy élem meg,mint az átlag ember.
Én munka közben is vidám vagyok és ettõl még csak úgy pörög a meló.Gyerünk,menjünk,csináljuk típus vagyok.
7. Mi az,amit nem szeretek?
-A lusta,érdek,áskálódós,hazug embereket.Szerencsére ,hamar kiszagolom és lezárom magam velük szemben.Nem szeretem a konfliktusokat,
de a lehetõ legjobb pillanatban ami a szívemen,az a számon és határozottan.Utálok kertelni.Abból senki nem ért,de sosem vagyok bunkócska.
-Viszketek a hírektõl,híradótól,hasonló mûsoroktól,mert sajna mindig csak az agykárosító,
idegölõ dolgokról tudnak beszélni és szerintem hatalmas negatív tömegpszichózis .Miért nem lehet szép dolgokról is hírt adni?Mindig csak a rossz..brrrr!!!
Idegesen nem lehet életet építeni.Mi a párommal semmi ilyesmit nem figyelünk.Tájékozódunk,de nem ész nélkül.
Õ is megértette és Õ is sokkal máskép lát mindent és sokkal nyugisabb,boldog.
Mi az amit szeretek?
A szép emberi érzelmeket,apró-cseprõ mindennapi örömöket,mert ha ezt meglátod,megérzed ,ezekbõl épül fel a boldogságod,
életed,optimizmusod,pozitív érzelmeid és szerintem sokkal könyebb dolgozni is és a nehéz helyzeteket átvészelni,megoldani.
En ezt a kis dijat szeretnem tovabb adni Kriszta Baratnemnak nagyon sok szeretettel!

1 megjegyzés:

Kriszta írta...

Köszi a dijat!!!!