2009. november 2., hétfő

Marbo Morgan:Vidd hiret az igazaknak(Olvassatok el!!)


Anyutol egy csodallatos konyvet kaptam nemreg.Nagyon meghato igaz tortenet,tele szeretettel es tanulsagos,mindenkinek ajanlom nagy szeretettel,hogy olvassa el!!

Merész, páratlan kalandba keveredik egy amerikai orvosnő, amikor elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak népe hívását, és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztül a földrész kietlen pusztaságain. Mezítláb gyalogol tüskebokron át, csupasz bőrét vörösre perzseli a sivatagi nap, orrát-száját bögölyök lepik, tűrőképességét nap mint nap bizonyítja nomád társainak, míg befogadják, és készséges türelemmel tanítani kezdik. És elsajátítja különös, mély életbölcsességüket, évezredes kultúrájukat.
Megtanulja a minden embernek megadatott tehetség tiszteletét, az őszinteség szavak nélkül is kifejező erejét, az emberi érintés melegségét, a test és a lélek összhangját a tánc és az ének gyógyító hatalmát, az életben maradás rejtélyeit tikkasztó szárazságban és sodró árvízben. És teljesíti, amire kérték: közvetíti az Igazak üzenetét az egész emberi nemnek.
Vigyázzatok a Földre! Ne irtsátok az erdőket, ne pusztítsátok el a vadállatokat! Hagyjatok fel a levegő szennyezésével, egymás gyilkolásával! Találjatok vissza a természetbe! Ha nem szívlelitek meg az üzenetet: nyomtalanul eltűnik bolygónk a világmindenségből. Ha megszívlelitek, megtaláljátok létezésetek valódi értelmét, akár az Igazak népe.
Marlo Morgan könyvében meghökkentő kalandokkal, páratlanul érdekes, különös szokásokkal, sok szeretettel és melegséggel, a kitartás és erő hőstetteivel s egy ősi kultúra mának szóló tanításaival találkozik az olvasó।

A konyvet megtalaljatok ezen az oldalon!!Kimondhatatlanul szep es elgondolkodtato szivet erinto,igaz tortenetrol van szo!Uljetek le a hideg teli esteken egy kenyelmes fotelba egy forro tea tarsasagaban es olvassatok el!Ne hagyjatok ki!!!!!Nem fogjatok megbanni!!!


http://terebess.hu/keletkultinfo/igazak1.html

Nincsenek megjegyzések: