2009. november 19., csütörtök

Gaudi Mamikamnak...


Ennek a kis Gaudinak nagyon szomoru tortenete van.Ket hettel ezelott Draga jo Nagymamam korhazba kerult es elkezdtem fuzni ezt a Gaudit annak remenyeben,hogy ha hazamegyek,majd odaadom neki,hogy vigyazzon Ra.A kozepebe egy kis gyogykovet tettem,hogy majd meggyogyitja.De sajnos hiaba akartam,nem tudtam befejezni,allandoan vissza kellet bontanom .Nem tudom miert,de nem sikerult befejeznem,es egy hettel ezelott Draga Mamikam vegleg elment a foldi eletbol.Sokaig eltunk egyutt,mindent megbeszeltunk,nem csak Nagymama,de igazi barat is volt.Nagyon kiborultam,mert nem lehettem a kozeleben es nem tudtam elbucsuzni Tole....Nagyon nehez elfogadnom,hogy nem var tobbe,de tudom,bele kell nyugodnom.Ezt a Gaudit,csak tegnap sikerult befejeznem,a temetes napjan,hiaba akartam elobb,sosem sikerult,csak tegnap.De mar nem tudom odaadni neki.De mindig az Ove marad es ott lesz a kis fenykepe mellett egy kis viragcsokorral....

8 megjegyzés:

Hermann Ildikó írta...

Ez nagyon szomorú, megkönnyeztem. Nagyon sajnálom, remélem vígaszra lelsz hamarosan, talán Neki így már jobb!? Gyönyörű a kereszted!

kandy írta...

Drága csillagom! Fogadd őszinte együttérzésemet! Biztos nem véletlen, hogy akkor nem tudtad megcsinálni. Nem vagyok egy Gaudi fan, de a tiéd nagyon szép lett. Hidd el, látja a Mamikád is!!!

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Gyönyörű a kereszted és fájdalmas a történet... Őszinte részvétem!

Ági mama írta...

Fogadd őszinte együttérzésemet és őrizd meg az emlékét a szívedben örökre!

Orsi írta...

Nagyon sajnálom, tudom mit érzel! Őszinte részvétem.

Anikó írta...

Őszinte részvétem.

Lerika írta...

Fogadd szívből jövő őszinte részvétemet, a Gaudi pedig legyen Neked mementó a Nagyikádról!!!!!!

ekszerlada írta...

Koszonom szepen lanyok!