2012. május 19., szombat







Sziasztok Lányok:)Én az elmúlt hetekben ezeket a felsőket horgoltam esténként.Nagyon nehezen ment,hiszen életem első horgolt ruhadarabjai,amiket igen sokszor le kellett bontani és újra horgolni addig,amilyen olyan nem lett,amilyet szerettem volna:)De összejött és még lesz bőven folytatás:)

7 megjegyzés:

Erga írta...

Azt a Ildi Te miket nem tudsz, ezek valami fantasztikus ruha darabok, gratulálok, nagyon ügyes csajszi vagy. Ott a nagy melegbe pont jó lesz ez a kis lenge felső. Most már nem csodálkozom, hogy nem teszel fel fűzött ékszereket, ez elég nagy meló lehetett.

ekszerlada írta...

Szia Era:))Köszi szépen,igen,nagyon nagy meló volt.Kb karácsonykor kezdtem neki és esténként lefekvés előtt 1-2 soronként készítettem,volt amikor berágtam,letettem és pár nap múlva újra kezdtem:)Nem tettem le a gyöngyözésről,most éppen van egy megrendelésem és azt készítem,hamarosan mutatom.:)

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Szuperek lettek, nekem különösen a színesebb verzió tetszik! Nagyon ügyi vagy, én megkötöm bármikor, de a horgolással elszüttyögnék, azt biztos.

Unknown írta...

Nagyon ügyes vagy Ildi!

Névtelen írta...

Itt is mégegyszer gratulálok hozzájuk Ildikém! Csodaszépek, mind a kettő. nekem nincs is kedvencem, nem tudnék választani. :-) szuper ügyes vagy! :-)

Liza írta...

Csudaszépségesek! Nagyon ügyes vagy!

ekszerlada írta...

Köszi lányok:)