2011. május 4., szerda

Lányok Figyeleeem!!!!!!!!!Ez a csodás feketés nem Kriszti munkája,de meg tudja csinálni:))
Kedves Lányok!

Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy olyan kedves régi kolis barátném ,aki Május2-án nyitotta meg egy kis kedves,barátságos műkörmös üzletét a Mamut melletti,Kis Rókus utcában.
Annak idején együtt töltöttük kolis éveinket Szolnokon,amit csak úgy tudtam elviselni,ha Ő is ott volt,mert hihetetlen jókat tudtunk együtt nevetni:))amúgy meg utáltam kollégista lenni:((Egyszerűen depis voltam és bizony a paplan alatt igen sokat sírtam.De ha Ő ott volt,akkor Linkmindig nagyon jól éreztem magam:),mert igen dilinyó tudott Ő is lenni jaaaaaaj Isteneeem:))))
Suli után természetesen utunk ketté vált és csak néha találkoztunk,de így,hogy most én is Pesten vagyok,biztos hamarabb el tudjuk intézni a találkát,sőőőt,így most hogy kiderült,műkörmözik,pláne,mert emlékszem annak idején csodálatosan tudott rajzolni is.Nagyon ügyes keze van így nagyon megörültem,amikor pár nappal ezelőtt bejelentette a Faceboocnak köszönhetően,hiszen ott sikerült egymásra lelnünk:))(Milyen jó is,hogy van ez a lehetőség,hogy az ember a neten keresztül régi barátokra is rátalálhat:))
Természetesen Őt is Krisztának hívják.Pontosabban Szép Krisztina.
Most szeretnék idézni az oldaláról egy kis ismertetőt Őnagyságáráról,ahol bemutatja tevékenységét.
Látogassatok el hozzá,szerintem nem bánjátok meg:))
A kis Honlapját ITT találhatjátok meg!
ÉS Még a faceboocon is találhattok a munkáiról fényképeket:)Vagyis ITT

És íme egy kis SZép Kriszta bemutatkozás,amit szeretnék veletek megosztani!

"Szép Krisztina vagyok, OKJ-s műkörömépítő, van egy gyönyörű 15 éves leányom.

A műkörömmel hobbi szinten majd' 10 éve foglalkozom, imádom a sokoldalúságát és kifogyhatatlan lehetőségeit.

Először természetesen a saját körmeimmel kapcsolatban jutott eszembe, hogy ezt én is meg tudnám csinálni (úgy, mint a körmösöm), így hát elkezdtem ellesni a fortélyokat. (Köszönöm Noémi!!!) Kacsintás

Aztán egyik karácsonykor azt kértem a családomtól, hogy mindenki pénzt adjon, mert én meg szeretném vásárolni a műkörmözéshet szükséges eszközöket, anyagokat. Nevetés Így is történt. Szép lassan beletanultam a technikába, és pár barátnőm körmét is már én készítettem.

Majd 2008-ban gondoltam egyet, és beiratkoztam a Crystal Nails OKJ-s Kéz- és lábápoló, műkörömépítő képzésére, melyet sikerrel elvégeztem.

Otthon dolgoztam, visszatérő vendégeim legnagyobb megelégedésére. Ezzel csak egyetlen hátrányom volt: olyan helyen lakom Érden, ahol messze van a tömegközlekedés.

Így hát helyet kerestem magamnak ott, ahol többen el tudnak érni, és így kerültem Budapestre a Mammut mellett lévő Kis Rókus utcában megtalálható pici, de barátságos kis üzletbe, ahol szeretettel várom régi, és új kedves vendégeimet!

Hangsúlyt fektetek a továbbképzésekre is, hiszen ez a szakma is folyamatosan fejlődik, változik, és érdemes lépést tartani a megújuló technikákkal, lehetőségekkel.

Az anyagok kiválasztásánál is a tartósságra törekszem, ezért használok szinte kizárólag Crystal Nails-es anyagokat!

Szeretem az újdonságokat, szívesen kipróbálok minden keratív technikát. Egyedi elképzeléseket, fotók szerinti mintákat is szívesen megcsinálok."

SZóval hajrá lányok,látogassatok el Szép Krisztihez és legyetek szépek Ti is:))
Egyébként most NYITÁSI AKCIÓ van nála MÁJUS 20-ig,azaz 10% kedvezmény
Pár kép a munkáiról:))
Büszke vagyok rájuk:))

Nincsenek megjegyzések: